Veiligheid & Betrouwbaarheid

Hier lees je hoe wij de veiligheid van dit platform borgen, en wat je zelf kunt doen.

Gedragsregels

Via dit platform kom je makkelijk met elkaar in contact om iets voor elkaar of de wereld te betekenen. Om dat te doen, is veiligheid heel belangrijk. Daarom gelden voor gebruik van dit platform de volgende gedragsregels. 

 

🛟Onze gedragsregels 

 • Iedereen is welkom. Iedereen mag dan ook een oproepje plaatsen, of reageren.
   
 • Geef respect. Dat krijg je van ons door je deelname op dit platform want iets vragen of aanbieden is dapper. Geef dit respect ook aan elkaar, zowel op het platform en daarbuiten.
  • Ben je het niet met elkaar eens, is er geen klik of is er sprake van een misverstand? We denken graag met jullie mee.
  • Onwettig, schadelijk bedreigend, beledigend, intimiderend, lasterlijk, hatelijk, inbreukmakend op de privacy van een ander of ander aanstootgevend gedrag is niet toegestaan. We spreken je hier actief op aan. In de algemene voorwaarden leggen we uit waarom we dit mogen en hier lichten we toe hoe we dat doen

 • Eerlijk en open. We verwachten dat iedereen de juiste informatie in zijn of haar profiel zet of verstrekt. Het plaatsen van materiaal dat niet van jou is, schade aanricht, lasterlijk is of op een andere manier niet wenselijk is, is niet toegestaan. 

 • Maak positieve impact. Dit platform is er om op een positieve manier het verschil te maken. Dat kan op heel veel verschillende manier: van een maatje tot een klimaatactie tot vrijwilligerswerk voor een stichting in je buurt. Goed om te weten:
  • Commerciële activiteiten buiten de wettelijk toegestane vrijwilligersvergoeding en gemaakte onkosten zijn niet toegestaan. 
  • Vind jij een oproepje of reactie echt niet ok? Meld het dan aan ons via de 'Meld aan helpdesk' knop of neem contact met ons op.
  • Is het gewoon niet zo jouw ding? Reageer dan met een nette afwijzing. 

✋Schending van de gedragsregels 

We controleren actief onze gedragsregels met inachtneming van ieders privacy. Daarnaast kan iedereen een melding maken bij (vermoeden van) schending van de gedragsregels of algemene voorwaarden bij onze collega's van de helpdesk.

Bij een schending van de regels ondernemen wij direct en pro actief actie om ieders veiligheid te borgen. Wanneer we geloven dat er een wezenlijk risico bestaat voor onveilige of onprettige situaties, verwijderen we alle inhoud en accounts. Hierin werken we indien nodig ook samen met organisaties en onze lokale partners.

Voor vragen, opmerkingen of feedback kun je altijd contact opnemen met onze collega's van de helpdesk. 

 

 

 

 

Heeft dit artikel je vraag beantwoord?