csrf
Delft helpt Elkaar logo
Delft helpt Elkaar

Administratief medewerker

Voor de Thuiszorg Stichting 24Care gevestigd in de binnenstad Delft, zijn we op zoek naar een ondersteunende administratieve medewerker die zich wil inzetten voor diverse werkzaamheden oa: agendabeheer, Post openen, brieven en emails beantwoorden. Plan van aanpak schrijven, zorgdossiers aanmaken en kantoorartikelen bestellen etc. Het gaat om een ondersteunende functie op vrijwillige basis met een onkostenvergoeding en een vrijwilligersvergoeding in een prettige sfeer. De dagen en het aantal uren zijn in overleg zo ook zijn de werkzaamheden aan te passen. Voor meer vragen over deze vacature kunt u contact opnemen. Met vriendelijke groet, Ibrahim

Lees meer

structureel

Binnenstad: Centrum-West

Administratie & receptie
Bestuur & organisatie
Juridisch

Beschrijving

Voor de Thuiszorg Stichting 24Care gevestigd in de binnenstad Delft, zijn we op zoek naar een ondersteunende administratieve medewerker die zich wil inzetten voor diverse werkzaamheden oa:
agendabeheer, Post openen, brieven en emails beantwoorden.
Plan van aanpak schrijven, zorgdossiers aanmaken en kantoorartikelen bestellen etc.

Het gaat om een ondersteunende functie op vrijwillige basis met een onkostenvergoeding en een vrijwilligersvergoeding in een prettige sfeer.

De dagen en het aantal uren zijn in overleg zo ook zijn de werkzaamheden aan te passen.

Voor meer vragen over deze vacature kunt u contact opnemen.

Met vriendelijke groet,

Ibrahim

Praktische informatie

Locatie

Binnenstad: Centrum-West

Impact

Voor wie

Mensen die begeleid worden/wonen

Ouderen

Impactgebied

Belangenbehartiging & goede doelen
Sociaal & welzijn
Zorg

Categorie

Administratie & receptie
Bestuur & organisatie
Juridisch
Delen:
Bewaar:
Print:

Anderen bekeken ook

Delft

Kaarsrestjes challenge

Stichting Stunt

Heb jij die mooie grachtenpandkaarsen van onze Stichting al ontdekt? De vrijwilligers en medewerkers van de leerwerkplekken bij Stichting Stunt maken deze mooie kaarsen van oude kaarsenrestjes. Om deze geliefde kaarsen te kunnen blijven maken hebben zij wel genoeg was van oude kaarsen nodig. Wil jij ons een handje helpen? Doe mee aan deze challenge en doneer jouw kaarsenrestjes aan Stichting Stunt. Druk op de knop en ontdek waar en wanneer je deze restjes in kan leveren, welke challenges Stunt nog meer open heeft staan en wat je ervoor terug krijgt!

Structureel
Challenge
Delft

Oud bordspel/karton challenge

Stichting Stunt

Heb jij een oud bordspel liggen? Of heb je vrolijk karton over? Doneer dit aan de vrijwilligers en medewerkers van de leerwerkplekken bij de Upcyclewerkplaats van Stichting Stunt. Van dit vrolijke karton en oude bordspellen, het spel zelf en de doos waar het in zit, maken we bijvoorbeeld kaften voor notitieboekjes. Help ons een handje mee door deel te nemen aan deze challenge en ontdek waar en wanneer je jouw oude materialen in kan leveren, welke challenges Stunt nog meer open heeft staan en wat je ervoor terug krijgt!

Structureel
Challenge
Delft

Challenge: inzameling restjes behang

Stichting Stunt

Klaar met klussen en nog wat behang over? Doneer dit aan de vrijwilligers en medewerkers van de leerwerkplekken bij de Upcyclewerkplaats van Stichting Stunt. Jouw restje behang wordt omgetoverd tot o.a. vrolijke kaften en etuis. Maar om dit te kunnen doen, zijn we altijd op zoek naar restjes behang. Help ons een handje mee door deel te nemen aan deze challenge en ontdek waar en wanneer je jouw overtollig behang in kan leveren, welke challenges Stunt nog meer open heeft staan en wat je ervoor terug krijgt!

Structureel
Challenge
Delft

Houd jij van koken en van mensen?

Stichting Stunt

Wij zijn Stichting Stunt, een sociale onderneming. Onze keukentoppers maken de lekkerste gerechten in onze lunchroom. We verzorgen de lunch voor onze deelnemers, medewerkers en vrijwilligers, maar ook buitenstaanders zijn van harte welkom in onze lunchroom. Op woensdag en donderdag zouden we wel wat hulp kunnen gebruiken. Nieuwsgierig? Natuurlijk mag je eens komen meedraaien om te kijken of het iets voor je is. Je kunt ons een bericht sturen om een afspraak te maken, maar je mag ook gewoon bij ons binnen lopen. Je bent welkom op ma t/m vrij van 8:30 tot 16:30 op de Stunt Upcycle Campus op de Vulcanusweg 307 2624 AV in Delft. Dan krijg je van ons een kopje thee of koffie in onze gezellige lunchroom.

Structureel
Delft

Gezocht 💚 Buurtgezinnen voor tieners

Buurtgezinnen.nl

Het is druk bij Buurtgezinnen in Delft! Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die wel wat steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast. Voor deze tieners zoeken wij nog een fijn plekje: 🍀 Voor een jongen van 12 jaar op woensdagmiddag twee uurtjes. 🍀 Voor een jongen van 13 jaar (om de week) op zaterdagmiddag. Ben jij of ken jij iemand in Delft of omgeving die misschien kan helpen? Dan kom ik graag in contact en vertel met liefde meer over deze steunvragen. Doorsturen is ook helpen, alvast bedankt namens deze Buurtgezinnen! Liefs, Bianca

Structureel
Delft

Doe mee met een Move je buurt-project!

Stichting Move

Move is continue op zoek naar studentenvrijwilligers die het leuk vinden om een Move je buurt-project te begeleiden! Je begeleid hierbij een klas groep 7 en/of groep 8 leerlingen bij het opzetten van een actie voor de wijk! Vormgeving project Het project bestaat uit twee onderdelen: het studentenuitje en het buurttraject. Het buurttraject bestaat uit vijf interactieve sessies, waarbij de kinderen met hulp van de studenten brainstormen over wat er beter kan in hun wijk! Uiteindelijk kiezen ze gezamenlijk een actie en gaan ze samen aan de slag om deze ook echt uit te voeren. Het buurttraject wordt afgesloten met een feestelijke onthulling van het resultaat. Zo kunnen de kinderen met trots terugkijken op een concreet resultaat. Na de derde sessie nemen de studenten de kinderen mee op uitstapje naar het studentenleven. Zo kunnen de kinderen bijvoorbeeld een kijkje nemen op de universiteit, in de collegezalen, in een studentenhuis of op de sportvereniging. Elke student een eigen rol De studenten krijgen ieder een eigen rol binnen het project. Zo is er een coördinator team, coördinator middelen, coördinator bedenk- & doe-sessies, coördinator activiteiten en iemand voor communicatie & PR. Je wordt tijdens het project begeleid door een projectcoördinator van Move. Er is tijdens het project veel ruimte voor eigen ideeën en initiatief. Bottom-up werken In de projecten van Move krijgen kinderen en studenten samen het eigenaarschap en de verantwoordelijkheid over het bedenken en uitvoeren van hun eigen actie. Bottom-up werken en hen daarin de vrije ruimte geven om hun eigen ideeën tot werkelijkheid te laten komen, staat daarbij voorop. Ben je toe aan een blikverruimende ervaring? Begeleid een Move je buurt-project en leer van a tot z hoe je met een groep kinderen echt iets voor elkaar kunt krijgen. Wij zoeken: • Jou! Samen met minstens drie andere studenten ga jij een commissie vormen; • Beschikbaar voor een periode van ongeveer vier maanden, aanwezigheid ééns per twee à drie weken, voor maximaal twee uur; • Verantwoordelijkheid en commitment; • Positieve energie, teamspirit en flexibiliteit om het project te laten slagen; • Het organiseren van vier bedenk- & doe-sessies, een feestelijke afsluiting en een actief uitstapje naar het studentenleven (samen met je commissieleden). * VOG, gedragscode en privacyverklaring zijn vereist - wordt geregeld door Move.

Project
Jongeren
Delft

💚 Buurtgezinnen 💚 zoekt steungezinnen

Buurtgezinnen.nl

Als steungezin word je voor een langere periode de steun en toeverlaat voor een vraaggezin rondom de kinderen. Tijdens de kennismaking met de coördinator van Buurtgezinnen bespreek je samen welke ondersteuning je zou willen bieden, welke kinderen in jullie gezin passen (leeftijd, j/m) en hoeveel tijd je ervoor beschikbaar hebt. De coördinator kijkt welke gezinnen het beste bij elkaar passen, maakt de match en begeleidt beide gezinnen maximaal twee jaar. De band die tussen gezinnen ontstaat, verschilt per match; van hechte vriendschap tot gewoon plezierig contact. Veel van onze steungezinnen ervaren steungezin zijn als zingevend en een verrijking van hun leven. 🧡 WIE KAN ER STEUNGEZIN WORDEN? Buurtgezinnen is op zoek naar ouders met kinderen, grootouders en volwassenen zonder kinderen met opvoedervaring, die... • op vrijwillige basis iets willen betekenen voor een ander gezin dat het moeilijk heeft • het leuk vinden om met verschillende culturen en leefstijlen in contact te komen • een open houding hebben en niet snel oordelen • enkele uren in of om de week beschikbaar hebben • een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) kunnen overleggen (dit regelt Buurtgezinnen) 🧡 BUURTGEZINNEN IN DELFT Sinds 2015 is Buurtgezinnen actief in Nederland. Inmiddels in meer dan 115 gemeenten en sinds 1 november 2023 ook in Delft. Buurtgezinnen is een initiatief gebaseerd op een oude gedachte: Opvoeden doen we samen! Gezinnen die steun kunnen gebruiken (vraaggezinnen) worden gekoppeld aan een warm en stabiel gezin in de buurt (steungezinnen). Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders even ontlast. De hulp is alledaags en gelijkwaardig. Vraag- en steungezin maken samen met de coördinator van Buurtgezinnen afspraken over de steun, zoals bijvoorbeeld: • een (halve) dag per week een peuter opvangen • een kleuter naar zwemles of sport brengen • een baby een weekend te logeren krijgen • een rustige huiswerkplek bieden aan een puber • meegaan naar ouderavonden • meehelpen bij het vieren van de verjaardag van kinderen • samen iets leuks doen met de kinderen 💚 Kijk voor meer informatie en om je aan te melden op: [website verborgen] 💚 Volg 'Buurtgezinnen in Delft' op Facebook of Instagram. 💚 Neem voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking contact op met Bianca, coördinator van Buurtgezinnen in Delft.

Structureel
Delft

Houd jij van mensen en de planeet?

Stichting Stunt

Wij zijn Stichting Stunt, een sociale onderneming en doen alles circulair. Onze mensen maken van oude materialen mooie nieuwe producten. En we zouden wel wat hulp kunnen gebruiken in onze upcycle werkplaats. Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger met sociale vaardigheden die het leuk vind om te helpen bij de begeleiding van onze deelnemers. In de upcycle werkplaats maken we van gerecycled plastic nieuwe producten, we maken we van oud papier en karton nieuwe notitieboekjes en doen er nog veel meer. Je moet het dus leuk vinden om creatief bezig te zijn. Geen ervaring? Dat is geen probleem, we leren je graag alle kneepjes van het vak. Idealiter zijn we op zoek naar iemand die 1 á 2 dagen in de week kan helpen. Nieuwsgierig? Natuurlijk mag je eens meedraaien om te kijken of het iets voor je is. Je kunt ons een bericht sturen om een afspraak te maken, maar je mag ook gewoon bij ons binnen lopen. Je bent welkom op ma t/m vrij van 8:30 tot 16:30 op de Stunt Upcycle Campus op de Vulcanusweg 307 2624 AV in Delft. Dan krijg je van ons een kopje thee of koffie in onze gezellige lunchroom.

Structureel
Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp, Schiedam, Rotterdam, Delft, Albrandswaard, Westland

Hulp bij zwemmen mensen met een beperking

Stichting het Startblok

Enthousiaste hulp bij geven van zwemlessen aan kinderen met een beperking of bijzondere eigenschap, of volwassenen met een beperking of chronische aandoening. Wij bieden zwemlessen en overige zwemactiviteiten aan mensen met een beperking in zwembad het Alexanderhof in Rotterdam en ook in zwembaden Groenoord en Zuid in Schiedam, Zoetermeer, Delft en Pijnacker, Poortugaal. Onze nieuwste locatie is zwembad de Hoge Bomen in Naaldwijk. Voor therapeutisch zwemmen kan met terecht in Vlaardingen de Kulk , Delft Kerkpolderbad en Zoetermeer de Driesprong. Omdat het zwemmen maatwerk is voor deze doelgroep, zijn we op zoek naar vrijwilligers om deze mensen, vaak kinderen, zorgvuldig zwemles en zwem activiteiten te kunnen geven. Maandagavond van 19.00 - 21.00 in Pijnacker de Viergang zwemlessen en zwemmen voor chronisch zieken of met een beperking Dinsdagavond van 18.15 - 19.45 uur zwembad het Alexanderhof Rotterdam zwemles Dinsdagavond van 20.15 - 21.30 Activiteiten begeleiding volwassenen met een beperking zwembad de Kulk in Vlaardingen. Woensdagochtend van 10.00 - 12.00 Zwemmen voor chronisch zieken of een beperking in de Kulk in Vlaardingen Woensdagmiddag van 12.30 - 13.30 voor Chronisch zieken of met een beperking in Delft Kerkpolderbad. Woensdagmiddag van 13.30 - 15.30 in Delft Kerkpolderbad zwemles Woensdagmiddag van 12.30 - 15.15 in Zoetermeer De Driesprong zwemles Vrijdagochtend van 10.00 - 13.00 in Zwembad de Driesprong Chronisch zieken of met een beperking. Woensdagavond van 19.00 - 20.30 in Poortugaal Albrandswaard zwemlessen en therapeutisch zwemmen. Woensdagavond van 17.20 - 19.00 uur zwembad Hoge Bomen in Naaldwijk, zwemlessen. Donderdagavond van 18.00 - 20.00 uur zwembad Groenoord Schiedam zwemlessen Vrijdagavond van 19.00 - 20.30 zwemlessen Schiedam-Zuid. Vrijdagochtend van 10.00 - 13.00 Activiteiten begeleiding voor mensen met een beperking in zwembad de Driesprong Zoetermeer. We geven ook zwemles en activiteiten aan Doven - en Slechthorenden. Dit doen we in zwembad Schiedam Zuid op vrijdagavond van 19.00 - 20.30 uur. Op alle locaties zijn we op zoek naar vrijwilligers neem gerust contact op over de mogelijkheden die er bij ons zijn!! Je kan dus kiezen voor de diverse zwembaden voor zowel overdag als de avond. Het zijn dus geen hele dagen of avonden!! We zouden het heel fijn vinden als je enige kennis hebt, met het omgaan met mensen die vaak verstandelijke problemen hebben, maar ook lichamelijke problemen. Enige ervaring met het zwemmen, liefst zwemleider A of ROAK, of tegenwoordig niveau 2 of hoger. Europees zweminstructeur is helemaal mooi. Mocht dit ontbreken, dan kan er onder supervisie van een deskundige meegeholpen worden, om zo intern opgeleid te kunnen worden. Hierbij kunnen altijd gerichte cursussen gevolgd worden. Het allerbelangrijkste is, vind je het leuk om met deze doelgroep in een lekker warm (zwem)bad te helpen. Het is ook mogelijk om bij ons stage te lopen. Wij zijn een erkende stage werkplaats. Zie onze website www.hetstartblok.com

Structureel
Jongeren
Delft

Ben jij een gezelligheidsmens?

Stichting VTV

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger, die zich graag opstelt als gastheer/gastvrouw voor een groep bezoekers van het eetcafé. Terwijl de andere vrijwilligers in de keuken een heerlijk driegangen menu aan het bereiden zijn, ontvang jij de bezoekers . De bezoekers van het eetcafé hebben allemaal een [lichte] beperking en wonen [begeleid] zelfstandig. Ze hebben vaak een beperkt netwerk, dus voor hen is dit echt een fijne avond met een hapje en een praatje. Jij maakt een praatje, zorgt dat iedereen het naar zijn/haar zin heeft, kortom jij zorgt voor de goede ontvangst en goede sfeer! En als het eten klaar is, eet jij natuurlijk gezellig mee! Past dit bij jou? Kom dan ons eetcafé versterken op zondagmiddag/avond! Wil je samen met een vriend/vriendin of familielid de gasten verwelkomen, dat kan natuurlijk ook! Wanneer? Eén à twee keer per maand op zondag van 16.00 tot 20.00 uur. Instroom bezoekers vanaf 16.30. Start eten 17.30 uur. (niet tijdens schoolvakanties) Waar? VC de Wipmolen, Prof. Krausstraat in Delft Omschrijving van de functie, doelgroep, locatie In ons pand de Wipmolen in Delft komen op twee avonden in de week en af en toe een dagdeel in het weekend, mensen met een verstandelijke beperking om met elkaar hun hobby uit te voeren. Vrijwilligers leiden deze groepen en helpen onze deelnemers.VTV: Vrijetijdsbesteding, Thuismaatjes en Vormingsactiviteiten, biedt mensen met een beperking diverse groepsactiviteiten, 1 op 1 sportbegeleiding met de Beweegcoach en Thuismaatjes in de regio’s Delft, Leiden en Den Haag. VTV Regio Delft doet dit vanuit o.a. clubhuis de Wipmolen in Delft. Meer weten over VTV? Kijk eens op onze website. Wie zoeken wij? Mensen met affiniteit of ervaring met de doelgroep. Mensen die zich bij voorkeur voor langere tijd willen verbinden aan deze groep. Mensen die over goede sociale vaardigheden beschikken. Mensen die zich aan hun afspraken houden. Mensen die in staat zijn om behulpzaam te zijn en tegelijkertijd een ander in zijn waarde te laten. Minimale leeftijd is 18 jaar. Wij vragen voor onze vrijwilligers een VOG aan.

Structureel
Jongeren