Humanitas Delft Rijswijk Pijnacker-Nootdorp

Adres
Nassaulaan 23
Vestigingsplaats
Delft
Telefoon
Toon telefoonnummer
E-mail
Toon e-mailadres
Website
https://www.humanitas.nl/afdeling/delft/
Omschrijving
Humanitas is er voor mensen die met behulp van een vrijwilliger op eigen kracht iets willen veranderen aan hun situatie. Onze hulp is gratis, laagdrempelig en altijd in de buurt. We zijn er voor iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond of levensovertuiging. Onze deskundige vrijwilligers staan voor je klaar!

Als een van onderstaande vragen voor jou van toepassing zijn, neem dan contact op met een van de coördinatoren. Zie de website.
- Heb je een dierbare verloren en heb je behoefte aan een luisterend oor of wil je graag met lotgenoten praten?
- Heb je je administratie niet op orde en zie je door de bomen het bos niet meer en wil je daar iets aan veranderen?
- Voel je je soms eenzaam en zou je meer met anderen willen doen of ondersteuning krijgen in het vergroten van je netwerk?
- Heb je het gevoel dat je er alleen voor staat bij het opvoeden van je kinderen en wil je ondersteuning en goede en praktische tips?

Humanitas is een landelijke vrijwilligersvereniging. In de afdeling Delft, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp hebben we nu zo’n 130 actieve vrijwilligers op de verschillende gebieden. Humanitas zorgt voor haar vrijwilligers. Je wordt ingewerkt en begeleid door een coördinator en er zijn regelmatig trainingen en thema- en intervisiebijeenkomsten. We kunnen altijd meer vrijwilligers gebruiken. Dus als je interesse hebt, kijk op onze website.
Profielfoto van Merel

Hulp nodig bij je geldzaken of administratie?

Humanitas Delft Rijswijk Pijnacker-Nootdorp

Financiële of administratieve zaken zijn niet ieders hobby. Door omstandigheden, bijvoorbeeld het overlijden van een partner, schei...

Organisatie logo Humanitas Delft Rijswijk Pijnacker-Nootdorp